Може и да не си даваме сметка, но вече изминаха цели

...
Може и да не си даваме сметка, но вече изминаха цели
Коментари Харесай

Първи поглед към “Как се запознах с баща ви” с Хилари Дъф

Може и да не си даваме сметка, но вече изминаха цели 7 години, откогато Тед Мозби описа на децата си по какъв начин се е срещнал с майка им. Любимият сериал, с който се забавлявахме доста, сигурно си заслужава да бъде гледан още веднъж и още веднъж всякога, когато ни се желае да възприемем малко по-безгрижно живота си.

Въпреки че доста почитатели имаха проблеми с финала на шоуто, сигурно ще се радват да видят огромна част от същата креативна мощ зад нов план.

„ Деца, ще ви опиша една невероятна история: историята за това по какъв начин двама сценаристи имаха шанса да реализират мечтаното си телевизионно шоу в девет сезона, както и понастоящем да връчат щафетата на нов креативен екип със своя лична красива история за описване, историята на „ Как се срещнах с баща ви “, споделят основателите на ситкома Картър Бейс и Крейг Томас в изказване.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Isaac Aptaker (@iaptaker)

Добрата новина дебне зад ъгъла - от пролетта на идната година, Хилари Дъф ще търси своята половинка, а ние нямаме нищо срещу да й дадем късмет, като хвърлим любопитен взор към нейното преобразяване. Името й е Софи и също като Тед търси единствения, само че с разликата, че го прави през 2021 година в епохата на приложенията и безкрайните благоприятни условия.

Снимките на " Как се срещнах с татко ви " към този момент са почнали, а Хилари Дъф ни разреши да надникнем към сериала, който следва да бъде излъчен в стрийминг платформата Hulu от април 2022 година

Актрисата показа в профила си в Инстаграм първи кадър от снимачната площадка, с който да ни заинтригува. " Здравейте, аз съм Софи ", беше изцяло задоволително, с цел да хвърли кукичката към почитателите.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hilary Duff (@hilaryduff)

От фотографията можем да заключим, че " Как се срещнах с татко ви " ще е в духа на оригинала - сплотена група другари, които живеят къде другаде, в случай че не в Ню Йорк. 10-те епизода ще повторят фабулата на предшественика си, само че с нови герои – Софи (Хилари Дъф) споделя на сина си по какъв начин е срещнала татко му. Вече са ясни и останалите артисти - Франсия Райса ще изиграе Валентина, съквартирантката на Софи, която постоянно намира метод да я разсмее. Тя е стилистка, пътува по целия свят, импулсивна е и с авантюристичен дух.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Francia Raísa (@franciaraisa)

Валентина е обвързана с модела Чарли (Том Ейнсли), израснал в консервативно семейство на аристократи и е част от света на неограничените финансови благоприятни условия. В групата влиза и Джеси (Крис Лоуган) - упорит млад музикант, който се пробва да пробие на огромната сцена, само че изкарва прехраната си като водач на Uber. Той дели едно жилище с приятеля си Сид (Сурадж Шарма), притежател на бар и несъмнено - консултант по любовните въпроси.
   Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Regios en el Cine (@regiosenelcine)

Създателите на сериали Картър Бейс и Крейг Томас и преди са правили опити да възкресят ситкома. През 2014 година те са предложили вариант, в който взе участие Грета Гъруиг, само че малкия екран го отхвърля. След още два несполучливи опити, третият е на шанс – Hulu дава зелена светлина на плана.

" Как се срещнах с татко ви " е в положение да измъкне от джоба си разнообразието. Сюжетните линии  обещават да са вълнуващи. Истината изисква да признаем, че дори и да не успее да надмине оригинала, продукцията може да се впише с усет и да освежи спомените ни от „ Как се срещнах с майка ви “ и тези безкрайни следобедни уикенди, за които постоянно ще си спомняме с усмивка.

 
15 екранни двойки, които не ни зарадваха с хепиенд
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР